20110302

++ Jadi Nenek Di Usia 29 Tahun, Anyone? ++

Wow!!!

Seorang pelayan yang berusia 29 tahun, bakal menjadi nenek tidak lama lagi apabila anak perempuannya yang berusia 14 tahun bakal melahirkan anak.

Imagine, emaknya umur 29 tahun, anaknya umur 14 tahun..... Huuiiihhhh.... emaknya pun melahirkan anaknya di umur lebih kurang 15 tahun tuh....

Like mother, like daughter gitu.....

Hurmmm.... anak-anak kat Malaysia nih, jangan ikut kelakuan yang begitu yea!!!!

Tidak bagus....

Tapi, rasanya kat sini takde kot.... Sebab kalau ada yang pregnant pun, pasti akan buang anak tu, kan.... ishhhh.... lagi teruk perangai orang Malaysia rupanya.....

Kat Malaysia ni, umur 29 tahun pun belum tentu nak kawin lagi. Sebab belum ready lagik, inikan pulak nak jadi nenek....

Adakah keturunan mereka akan berkelakuan sebegitu juga? Huhuhu....





No comments: