20110314

++ Segmen: Ben Ashaari Soal Cinta ++

Huhuhu.... BA buat segmen carik gaduh...

Hurrmmm... spt biasa, syarat-syaratnya adalah:


1) Sila letak banner dibawah ni dan linkkan ke entri ini .. done

2) Sila letak tajuk : SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA done

3) Jika anda blogger LELAKI maka sila jawab soalan ini ohh.. saya kena ke no.4
a) Wanita bagaimanakah yang menjadi pilihan hati anda ?
b) Definasi keseksian seseorang wanita bagi anda ..
c) Apakah maksud PENGORBANAN CINTA bagi anda ?
d) Perlukah pasangan anda berkorban apa saja demi membuktikan cintanya pada anda ?
e) Jika keluarga pasangan anda tidak mahu menerima anda sebagai menantu mereka , apakah yang akan anda lakukan ?
f) Berapa kalikah anda putus cinta ? Kenapa ?
g) Pada pendapat anda , lelaki atau perempuankah yang mudah berlaku curang ? Secara umum ... kenapa ?
h) Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?

4) Jika anda blogger PEREMPUAN maka inilah soalannya ..
a) LELAKI pilihan anda ? sudah tentu suami saya... encik anuar
b) Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ? seksi ke suami saya? takdelah jugak... cuma saya suka tengok lesung pipit dia.
c) LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ? huhuhu... dia korbankan rambut panjang dia. lepas kawin, dia bela lagik.... wife bising pun, potong seinci jer...
d) Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ? oh, soalan subjektif... teetttt.... kadangkala, hati dan perasaan yg membuat keputusan berubah mengikut situasi...
e) Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ? akan ku CANTAS dahulu..... cinta itu sebelum mekar (kalau tau lahhh...). sbb ianya akan menjurus ke soalan 4d, bukan? eh, eh, see? saya dah jwb soalan 4d tu secara tak sengaja....
f) LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ? terpulang kpd individu. kadang2 kalau org tu warak pun, tapi dia kawin lebih dr satu, adakah itu namanya curang? in the 1st place, apa definisi curang itu?
g) SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ?? selagi anda suami isteri, bukankah itu bukti kesetiaan? melaksanakan t/jawab dan peranan sbg ibu/bapa, suami/isteri
h) Apakah anda seorang yang mudah cemburu ? errkkk... ini kena tanya suami nih...

Ok.. tu je.. amacam soalan ? Best ? Ke mudah je ? hehehe.. Selamat menjawab... Jangan lupa , tinggalkan soalan di ruangan komen ini... TUTUP .. tengah malam ini ...









10 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen ben ashaari soal cinta;)

soal apisv2

Citarasa Rinduan said...

ehem....
bila Ben buat segmen nie...rasa macam kembali ke zaman bercinta pulak...hehehe

missbby said...

hai, salam ziarah dari segmen blog ben..:)

solo molo said...

macam-macam japawan ada...
ser0nok baca...


salam ziarah dari segmen soal hati En Ben...

Dekcik said...

jom kite bertukar pendapat =)
dari blog abg ben

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. macam2 pendapat..hehe

syaz rini said...

Singgah dari blog abg ben tgk pendapat kamu tentang cinta..:)

azie ismail said...

dr blog abg ben.....hehe..

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

macam2 pendapat tentang cinta
jom baca pendapat saya jugak!

Diari-Selebriti-Mama said...

slmt bknalan.
singgah dari segmen BA.
n terus follow kamu armie^^

amboi..ada lesung pipit lagi..

jom baca pendapat kls pula

http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html